Wijnstroom, Margreet - Misslag Mysterie in Kennemerland

Schrijver:
Titel: Misslag Mysterie in Kennemerland
Taal: Nederlands
Uitgever: Gottmer Uitgevers Groep b.v.- Haarlem
Bijzonderheden: 1e druk 1995, gelijmd softcover, 144 pag. NIEUW = ONGELEZEN en ZEER SCHAARS !
Prijs: € 12,50
Verzendkosten: € 5,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Het ZEER SCHAARSE boek bevat de geschiedenis van 1 veteraan van Hockeyclub-Bloemendaal en tevens ex-militair; vermoord is gevonden op de oefengreen. Tevens wilde hij het circuit ombouwen tot golf-complex ! Hij was gescheiden en tevens gokker van nature ! De politie zoekt ook in die richting; maar 1 bejaarde golfster; die het slachtoffer vond, gaat eerder uit van 1 familie-affaire; waardoor zij zelf op onderzoek uitgaat !
Verder lezen

Topography & Artbooks

particulier

Topography & Artbooks uit Heemstede

BESTE BOEKENLIEFHEB (STERS) BERS;
Zoek NIET VERDER, want met mijn 5 sterren recommandatie VANAF 2017, wil ik u alleen maar BLIJ maken ,met SUPERLAGE PRIJZEN van mijn bijzondere PARTICULIERE-/ PRIVE-VERZAMELING met VELE, dus ongelezen Z.G.A.N. of NIEUWE boeken !!! Het betreft
o.a.TOPOGRAFIE- en /of GESCHIEDENIS boeken van bijna alle plaatsen in NOORD- EN ZUID HOLLAND.! Met daarbij mijn specialisatie van Kennemerland !!! Bovendien bezit ik 1 uitgebreide KUNSTBOEKEN-VERZAMELING VAN DE MEEST BEKENDE MEESTERS, welke nog niet allemaal op mijn site staan !!! Maar stel gerust uw vraag; als u 1 speciale wens heeft ? TOT SLOT wil ik u NU ook nog 15 % EXTRA korting geven ( mede ter compensatie van de huidige Energie-, cq. inflatie/ koopkracht-crisis), OP ALLE VERMELDE BOEK-PRIJZEN; TOT UITERLIJK 31 januari 2023 !!! Na mijn bijzondere geste, zie ik dus uw bestelling met belangstelling tegemoet, waarvoor mijn dank !!!
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Wijnstroom, Margreet - Misslag Mysterie in Kennemerland

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Topography & Artbooks

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Topography & Artbooks
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Topography & Artbooks een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Topography & Artbooks vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Topography & Artbooks kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.