Karin Pieterse - Quilts voor de kinderkamer

Schrijver:
Titel: Quilts voor de kinderkamer
ISBN: 9789023007883
Taal: Nederlands
Uitgever: Becht Haarlem 1992 9789023007883
Bijzonderheden: softcover 72pp. in goede staat, afb. in kleur, patroontekeningen in zw/wit
Prijs: € 6,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Een patchworkquilt is niet zomaar een doorgestikte deken voor op een bed, maar zit vol symboliek en herinneringen. Dit geldt nog sterker voor een kinderquilt. De quilt die we maken voor een jong leven symboliseert de behoefte dit leven te beschermen en te koesteren. Elk lapje vertelt zijn eigen verhaal en zo wordt een stukje van het leven van de maakster overgebracht op de nieuwe generatie, waar we het allerbeste mee voor hebben. De zestien quilts in dit boek zijn vrolijk gekleurde dekentjes die tegen een stootje kunnen. Ze zijn opgebouwd uit blokken, waardoor vorm en afmetingen zelf te bepalen zijn. Met behulp van de duidelijke aanwijzingen en illustraties in dit boek kan iedereen een kinderquilt maken. Van alle zestien quilts (één ervan bestaat zelfs uit zesendertig kleine quilts!) vindt u de volledige patronen, zodat u direct aan de slag kunt.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Karin Pieterse - Quilts voor de kinderkamer

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.