Dimery, R. - 1001 albums / druk 1

Schrijver:
Titel: 1001 albums / druk 1
ISBN: 9789057647123
Taal: Nederlands
Uitgever: Librero Nederland b.v.
Bijzonderheden: 2007, 960pp, paperback. Rug iets verkleurd, voorts nieuwstaat.
Prijs: € 14,00
Verzendkosten: € 6,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Deze unieke collectie beste albums aller tijden omspant vijftig jaar fantastische muziek, van de geboorte van de rock-'n-roll in de jaren 50 tot de technologische vernieuwingen aan het eind van de 21e eeuw. Negentig muziekjournalisten van internationale faam delen hun kennis en kritische inzichten in dit onontbeerlijke naslagwerk. Met zo'n negenhonderd foto's van beroemde hoezen, bands en artiesten is 1001 Albums een must voor de echte muziekliefhebber.
Je treft de allergrootste albums aan: van Marvin Gaye's inspirerende What's Going On uit 1971 - een reactie op de terugkeer van zijn broer uit Vietnam - tot David Bowies bijzondere conceptalbum The Rise And Fall Of Ziggy Stardust. Verken de geschiedenis van de muziek, van de popklassieker Pet Sounds van de Beach Boys tot Nirvana's Nevermind, dat de grunge onder de aandacht van een breed publiek bracht. Naast de erkende 'klassiekers' zijn er tal van onverwachte traktaties, zoals de industri'le soundscapes van EinstŸrzende Neubauten en de sonische onruststokerij van Aphex Twin._1001 Albums is een eerbetoon aan de vele talenten uit de muziekwereld en de talloze genres. Rock en pop krijgen volop aandacht, maar je vindt ook rock-'n-roll en jazz, funk en punk, disco en soul, hiphop, experimentele en wereldmuziek en een breed scala aan dansmuziek._Van elk album vind je een uitvoerige beschrijving met boeiende wetenswaardigheden. Van cult en obscuur tot populair en mainstream, 1001 Albums omvat de volle breedte van de universele muziekcultuur.
Tom Engelshoven werkt sinds halverwege de jaren tachtig bij OOR, het voornaamste popblad van Nederland. In 1998 won hij de Pop Pers Prijs (beste popjournalist van het jaar). In samenwerking met anderen publiceerde hij boeken over Madonna en Prince. Van zijn hand verschenen ook Doe Maar: het virus, het boek (2000) en Stil In Mij, Van Dik Hout 1994-2000 (2004).
Robert Dimery werkte als freelanceschrijver en -redacteur mee aan Tony Wilsons 24 Hour Party People, Pump up the Volume: A History of House en Breaking into Heaven: The Rise and Fall of The Stone Roses, en aan talloze andere publicaties over popmuziek. Hij heeft ook meegewerkt aan boeken over klassieke albums en singles en werkte voor diverse bladen, zoals het Londense Time Out en Vogue. Hij woont in Londen.
Michael Lydon schrijft al sinds de jaren 60 over popmuziek en was medeoprichter en redacteur van Rolling Stone. Hij schreef korte biografie'n over Lennon en McCartney en is op tournee geweest met The Rolling Stones, B.B. King, Johnny Cash en vele anderen. Hij schreef boeken over Rock Folk, Boogie Lightning en de ultieme biografie Ray Charles: Man and Music. Flashbacks, een verzameling van zijn stukken over rock, kwam uit in 2003. Lydon geeft ook regelmatig commentaar op radio en tv aan beide kanten van de Atlantische Oceaan. Hij woont in New York.
Verder lezen

lezen.muziek uit Mierlo

particulier

Logo lezen.muziek

Lezen&Muziek heeft uitsluitend boeken en tijdschriften uit privébezit. Geen handelsvoorraad. Bij meer boeken, minder verzendkosten. Verzendkosten gelden voor Nederland. Voor alle boeken en tijdschriften geldt dat er enige gebruikssporen zijn en meestal naam en aankoopdatum op p3. Snelle service en goede verpakking. Boeken ophalen in Mierlo is prima.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Dimery, R. - 1001 albums / druk 1 Dimery, R. - 1001 albums / druk 1 Dimery, R. - 1001 albums / druk 1 Dimery, R. - 1001 albums / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij lezen.muziek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met lezen.muziek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en lezen.muziek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van lezen.muziek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • lezen.muziek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.