Siegers - Handboek supervisie / druk 1

Schrijver:
Titel: Handboek supervisie / druk 1
ISBN: 9789014030296
Taal: Nederlands
Uitgever: Kluwer
Bijzonderheden: 1983, paperback, 421pp, geplastificeerd, naam op p5. In goede staat. toegevoegd: overlijdingsadv Frans Siegers.
Prijs: € 8,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Supervisie is een didaktische leermethode, waar de praktijkervaring van beginnende beroepsbeoefenaren in vooral helpende beroepen centraal staat en waar deze onder leiding van een Supervisor leert hoe dat beroep uit te oefenen. Deze uitgebreide en goed gedocumenteerde uitgave behandelt de geschiedenis van Supervisie, de Supervisiepraxis, de diverse opvattingen en vormen en vooral de methode van de Supervisor. Het boek is geschreven door docenten en opleiders van Supervisoren, verbonden aan de voortgezette Sociaal agogische opleidingen. Een aanwinst voor de Sociale beroepspraktijk en de opleidingen daartoe op M.B.O.-H.B.O. en Wetenschappelijk nivo. Het is tevens de verdienste van dit boek, dat het de theorie over Supervisie volwaardig heeft gemaakt naast andere leertheorieen. Uitgebreid literatuuroverzicht.
(NBD|Biblion recensie, Frans Peterse)
Inclusief artikel van Marlies van Zetten over “Supervisie of praktijkbegeleiding” uit Welzijnsmaandblad, 1985.
Verder lezen

lezen.muziek uit Mierlo

Logo lezen.muziek

Lezen&Muziek heeft uitsluitend boeken en tijdschriften uit privébezit. Geen handelsvoorraad. Bij meer boeken, minder verzendkosten. Verzendkosten gelden voor Nederland. Voor alle boeken en tijdschriften geldt dat er enige gebruikssporen zijn en meestal naam en aankoopdatum op p3. Snelle service en goede verpakking. Boeken ophalen in Mierlo is prima. Eenmaal per week kunnen boeken ook in Geulle worden opgehaald.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Siegers - Handboek supervisie / druk 1 Siegers - Handboek supervisie / druk 1 Siegers - Handboek supervisie / druk 1 Siegers - Handboek supervisie / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij lezen.muziek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met lezen.muziek
  • Na uw bestelling ontvangen u en lezen.muziek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van lezen.muziek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • lezen.muziek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.