Mazaraky, Sylvie - Art nouveau in Europa, een internationale st

Schrijver:
Titel: Art nouveau in Europa, een internationale stijl rond de eeuwwisseling
Taal: Nederlands
Uitgever: Lannoo
Bijzonderheden: Hardcover met stofomslag, in perfecte conditie, 191 pagina's
Prijs: € 35,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Dit werk bestudeert de art nouveau voor het eerst in zijn brede context. Het besteedt vooral aandacht aan de architectuur, maar maakt ook duidelijk hoe de art nouveau een brug slaat tussen uiteenlopende kunstuitingen als muziek, literatuur, schilderkunst, beeldhouwkunst, dans, film en ballet. Het boek gaat op zoek naar de art nouveau in heel europa, van Riga tot Palermo, via Brussel, Wenen, Boedapest en Barcelona. De schitterende en overvloedige iconografie die het verhaal illustreert, is altijd oorspronkelijk in zijn benadering en vaak ook onuitgegeven, want speciaal voor dit project werd een fotograaf aan het werk gezet. Een indrukwekkend boek vol ontdekkingen en artistieke pareltjes, waarin de beschrijvende precisie van de architecte hand in hand gaat met de blik van de kunsthistorica.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Mazaraky, Sylvie - Art nouveau in Europa, een internationale stijl rond de eeuwwisseling

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Imagine Wageningen

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Imagine Wageningen
  • Na uw bestelling ontvangen u en Imagine Wageningen een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Imagine Wageningen vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Imagine Wageningen kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.