Conrads, Marian Zwartjes, Gerda - Tirions kostuumgids We

Schrijver:
Titel: Tirions kostuumgids Westerse kledingstijlen van de vroege middeleeuwen tot heden
ISBN: 9789051210897
Uitgever: Tirion Baarn 7e uitgebreide druk 1993 9789051210897
Bijzonderheden: geb. hardcover 231pp. als nieuw
Prijs: € 6,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Herdruk van een praktisch kostuumhandboek. Er is een hoofdstuk toegevoegd over de jaren tachtig en de verklarende woordenlijst en index zijn bijgewerkt. Een inleiding behandelt kledingaspecten van beschavingen tot 1000 n. Chr. Vervolgens wordt in veertig hoofdstukken het West-Europese kostuum beschreven vanaf de vroege middeleeuwen tot 1985, waarbij per tijdperk kleding beschouwd wordt binnen het geheel van gebeurtenissen en stromingen. Vervolgens wordt de kleding van vrouwen, mannen en soms kinderen beknopt beschreven. Een getekend overzicht van hoeden, haardrachten, mouwen, taillelijnen en schoenen completeert deze gids. Het boek bevat veel afbeeldingen en een korte literatuurlijst.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Conrads, Marian     Zwartjes, Gerda - Tirions kostuumgids    Westerse kledingstijlen van de vroege middeleeuwen tot heden

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.