Redactie - Wat de sterren voorspelden. Verhalen uit Azië.

Schrijver:
Titel: Wat de sterren voorspelden. Verhalen uit Azië.
ISBN: 9789026901607
Taal: Nederlands
Uitgever: Van Holkema & Warendorf/Novib
Bijzonderheden: 1994, paperback, 87 pp. Illustraties: Luiz Henrique Yudo.
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Vooruitlopend op de vierde Wereldvrouwenconferentie in Peking (Beijing) in 1995 geeft deze bundel met dertien oude en nieuwe verhalen een aanzet tot discussie in klassikaal verband. Het zijn mondelinge overleveringen, die in de Derde Wereld nog steeds de ronde doen. Emancipatie van de vrouw is het sleutelwoord in alle verhalen, afkomstig uit India, Pakistan, Indonesië, Vietnam, Birma, Sri Lanka en de Filippijnen, waarin dochters en/of geliefden van zowel hoge als lage komaf een centrale rol spelen. Ieder verhaal begint met een, helaas, wel heel summiere inleiding, waarin het land van herkomst wordt vermeld evenals een stukje sociaal-geografische informatie. Vreemd genoeg ontbreekt een bijdrage uit China, het gastheerland. Een docentenhandleiding voor onderwijs en vakoverstijgende projecten en in het volwassenenonderwijs is op aanvraag verkrijgbaar bij de uitgever. Dit impliceert dat deze bundel zowel voor jongere als oudere lezers is bestemd. De zwart-witte stift-illustraties hebben een exotisch, enigszins naïef tintje, knap gedaan. Vanaf ca. 14 jaar.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

Logo De boekenzolder

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.