Onno te Rijdt - Mores

Schrijver:
Titel: Mores
ISBN: 9789057591945
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij Podium Amsterdam
Bijzonderheden: 2002,, 3e druk, paperback, 203pag, in zeer goede staat
Prijs: € 3,50
Verzendkosten: € 4,40 (binnen Nederland)
Meer info:
Ward van Rigteren bevindt zich aan het begin van de roman Mores middenin de ontgroeningsperiode in een middelgrote studentenstad, waar hij zich de komende jaren zal verliezen in het leven van de corpsstudent. Na de inwijdingsrituelen wordt hij direct uitgenodigd om in een berucht huis te komen wonen; zijn jaarclub wordt razendsnel populair en de eerste maanden weet hij zelfs tentamens te halen. Kortom: Wards persoonlijke score is 'absoluut goeie pik'.
Toch komt zijn nieuwe leven in een maalstroom als hij in conflict komt met zijn vader, huisoudste Grodder en uiteindelijk met zichzelf.

Recensie(s)

Te Rijdt (1959) is een goed stilist, een scherp observator, maar een slecht bedenker van plots. Ook in 'Mores' loopt het fascinerende verhaal van de gruwelijke omgangsvormen binnen een Nederlands studentencorps met een onnodige sisser af. Het verhaal voert de lezer met de eerstejaars hoofdpersoon mee van de ene verbijsterende ervaring naar de andere, geschreven met een fileermes, vol humor, gruwzaamheid en liefde voor de taal. Je hebt niet eens een plot nodig, en dan blijkt er toch opeens een slappe ontknoping te zijn. Neemt niet weg dat dit boek zeer vermakelijk is en fascinerend.
Verder lezen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Liroboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Liroboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Liroboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Liroboek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Liroboek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.