Sidaway, Ian - Acrylverf. Kleuren mengen. Meer dan 2500 mengtin

Schrijver:
Titel: Acrylverf. Kleuren mengen. Meer dan 2500 mengtinten en glaceereffecten.
ISBN: 9789057647581
Taal: Nederlands
Uitgever: Librero, Kerkdriel
Bijzonderheden: Gebonden, ringband, 2006, 256 blz. Met afbeeldingen in kleur en een index.
Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Na een korte uitleg over de specifieke eigenschappen van acrylverf en een overzicht van de benodigde materialen en hulpmiddelen wordt inzicht verschaft in de werking van kleur om speciale effecten te bereiken, waarbij de kleurharmonie een belangrijke rol speelt. Door 52 kant-en-klare kleuren te mengen met een basispakket van 12 veelgebruikte kleuren zijn meer dan 2500 mengkleuren gemaakt die door middel van staalkaarten worden getoond. Dit zeer handzame naslagwerk is voorzien van een harde kaft en is bedoeld om een leidraad te vormen bij de onoverzichtelijk grote keuze aan kleuren. Het bevat tevens een verklarende woordenlijst, een alfabetisch register en een uitleg over hoe men de handleiding moet gebruiken. De afgebeelde kleurstalen zijn van een zeer goede kwaliteit. Voor degenen met enkele ervaring op schildergebied een uitstekende en tijdbesparende inspiratiebron.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Sidaway, Ian - Acrylverf. Kleuren mengen. Meer dan 2500 mengtinten en glaceereffecten.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.