Fernandez, Dominique - De school van het Zuiden. In de verzenge

Schrijver:
Titel: De school van het Zuiden. In de verzengende hitte van de Siciliaanse zomer stond ik bij de poort te wachten.
ISBN: 9789069740560
Taal: Nederlands
Uitgever: Arena, Amsterdam
Bijzonderheden: 1995, Gebonden met stofomslag, 599 pp. Vertaling: Bert Simons. (naamsticker op schutblad)
Prijs: € 7,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De School van het Zuiden is een fascinerende liefdesgeschiedenis met als inzet de botsende cultuurverschillen tussen Zuid- en Noord-Europa. Porfirio Vasconcellos groeit op tussen zijn tantes in het fabelachtige familie-palazzo in Agrigento, Sicilië. Gevormd door deze 'school van het Zuiden' hoopt Porfirio bij zijn geliefde Constance, een nuchtere onderwijzersdochter uit de Auvergne, Frankrijk, zijn evenwicht te vinden. Porfirio is het Zuiden, Constance het Noorden. Hij is de lichtheid en de liefde voor het leven. Zij is de ernst en de klassieke strengheid. Zij proberen een bestaan op te bouwen, terwijl om hen heen de oude wereld wankelt en het fascisme opkomt.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

Logo De boekenzolder

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.