Panhuys, Ulrica W.F. van - Herderlijk Leiderschap / de methode

Schrijver:
Titel: Herderlijk Leiderschap / de methode waarin de goede herder een metafoor is voor persoonlijk en interpersoonlijk leiderschap
ISBN: 9781909472006
Taal: Nederlands
Uitgever: Unique Way to Fulfill
Bijzonderheden: 2012; 289 pp; paperback; als nieuw
Prijs: € 8,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Het leiderschapsmodel 'Pasteur' bestaat uit 7 fasen en 7 elementen, gerelateerd aan 7 tekstfragmenten uit de Franse versie van Psalm 23. In dit oudtestamentische herderslied worden eeuwenoude waarden beschreven die nog altijd toepasbaar zijn voor iedereen en overal. De methode is zo samengesteld dat ieder het leerproces op zijn eigen wijze ter harte kan nemen en zich eigen maken, in zowel een zakelijke als een persoonlijke omgeving.
Verder lezen

de Boekanterie uit Bussum

De opbrengst van de verkochte boeken is volledig bestemd voor het onderhoud van het ruim 100 jaar oude kerkje de 'Majellakapel' in Bussum (www.majellakapel.nl). Boeken worden via PostNL verstuurd; pakketpost kan ook met UPS.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Panhuys, Ulrica W.F. van - Herderlijk Leiderschap / de methode waarin de goede herder een metafoor is voor persoonlijk en interpersoonlijk leiderschap

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij de Boekanterie

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met de Boekanterie
  • Na uw bestelling ontvangen u en de Boekanterie een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van de Boekanterie vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • de Boekanterie kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.