Munster, K. van - Beelden in de berm

Schrijver:
Titel: Beelden in de berm
ISBN: 9789018016982
Taal: Nederlands
Uitgever: ANWB Den Haag 1e druk 2003 9789018016982
Bijzonderheden: softcover 96pp. in goede staat, afb. in kleur en zw/wit met omgevingskaarje
Prijs: € 6,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Uitgave over kunst die vanaf de (snel)weg beleefd kan worden. Maar liefst 85 sculpturen en andere objecten zijn gekozen. Elk wordt op een aparte pagina behandeld aan de hand van respectievelijk een kleurenfoto, een verhaaltje met achtergrondinformatie, de locatie op de wegenkaart en informatie over de makers, onder wie bekende ontwerpers als Cyril Lichtenberg, Tajiri en Jan Wolkers. Karin van Munster is erin geslaagd met haar teksten (die grotendeels eerder in Trouw verschenen, samen met de foto's van Patrick Post), juist die speelse en toch niet te oppervlakkige toon te vinden die bij een breed publiek welwillendheid zal oproepen voor de betreffende kunstwerken, die lang niet allemaal visueel makkelijk te verteren zijn. Jammer dat het noorden, oosten en zuiden er bekaaid afkomen maar daar is dan ook minder keuze. Voorin is een overzichtskaart van Nederland met de locaties, achterin staan registers op zowel kunstenaar als wegnummer. Leuke publicatie!
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Munster, K. van - Beelden in de berm

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.