G.J.M. Bartelink - Wereldmythologie Van A Tot Z

Schrijver:
Titel: Wereldmythologie Van A Tot Z
ISBN: 9789027469502
Uitgever: Het Spectrum
Bijzonderheden: Kaft of papier verkleurd / vlek of streep op boekblok. Conditie: Goed. Editie: 1. Jaar: 2000. Taal: Nederlands.
Prijs: € 8,45
Verzendkosten: € 3,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Wereldmythologie

Personen, verhalen en begrippen van A tot Z


Verhalen, thema's, personen en begrippen uit de verschillende mythologieën komen telkens terug, zowel in het hedendaags spraakgebruik als in de beeldende kunst, de literatuur en de muziek.
Wereldmythologie van A tot Z is een handzaam opzoekboek met honderden namen en begrippen, niet alleen uit de meer bekende Griekse, Romeinse en Germaanse mythen, maar ook uit de voornaamste Egyptische, Babylonisch-Assyrische en Keltische mythen en de Indische godsdiensten. In de uitgebreide inleiding gaat prof. Dr. G.J.M. Bartelink in op het begrip mythe, en behandelt hij de motieven, verklaringen en betekenissen van mythen.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit Belgie) betalen. Het is niet mogelijk boeken af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar Belgie voor € 6,75

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

G.J.M. Bartelink - Wereldmythologie Van A Tot Z