Bos - De Basis Bosatlas

Schrijver:
Titel: De Basis Bosatlas
ISBN: 9789001121136
Uitgever: Noordhoff Uitgevers B.V.
Bijzonderheden: Kaft met krasjes, deukjes, omgekruld of slijtage aan de randen. Conditie: Goed. Editie: 30. Jaar: 2003. Taal: Nederlands.
Prijs: € 4,95
Verzendkosten: € 4,95 (binnen Nederland)
Meer info:
De Basis Bosatlas
Groot in eenvoud

De Basis Bosatlas is minder omvangrijk en complex dan De Grote Bosatlas, maar wel compleet en transparant. Een volwaardige atlas voor de basisvorming. De ideale atlas voor mavo/vmbo.

Een schat aan kaarten
De Basis Bosatlas bevat bijzondere satellietkaarten (bijvoorbeeld De aarde bij nacht), vergelijkingen van de agglomeraties Amsterdam en Rotterdam in 1950 en nu, nieuwe overzichtskaarten van onder andere Marokko en Suriname en nog veel meer nieuwe kaarten.
De kaarten van De Basis Bosatlas sluiten aan bij de werkelijkheid van vandaag. De overzichtskaarten laten recente grens- en plaatsnaamwijzigingen zien, de thematische kaarten zijn gebaseerd op actuele gegevens.

Uitleg en gebruiksadviezen
In het voorwerk wordt uitgelegd hoe de atlas is opgebouwd en hoe de gebruiker er dingen in kan opzoeken. Ook is een korte toelichting opgenomen over begrippen als schaal, legenda en kaartvakken.

De bijbehorende website (zie boek)l bevat een aparte afdeling voor De Basis Bosatlas met een grote hoeveelheid toepassingsmogelijkheden, zoals:
- zelf online kaarten maken
Selecteer informatie uit een database en verwerk die in grafieken, tabellen en kaartjes. De kaartjes kunnen op de eigen computer worden opgeslagen.
- koppeling aan GPS en Google Earth
Maak met behulp van GPS een eigen kaart en importeer het in Google Earth
- Kaartvaardigheden
Een digitale kennismaking met atlasvaardigheden in tien rondes.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit Belgie) betalen. Het is niet mogelijk boeken af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar Belgie voor € 6,75

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bos - De Basis Bosatlas