Honig, Piet Hein - Acteurs- en kleinkunstenaarslexicon. 3200 na

Schrijver:
Titel: Acteurs- en kleinkunstenaarslexicon. 3200 namen uit 100 jaar Nederlands toneel.
ISBN: 9789090005119
Taal: Nederlands
Uitgever: Honig, Diepenveen
Bijzonderheden: Gebonden met besch. stofomslag, 1984, 1079 blz. Met foto's. Pakketpóst.
Prijs: € 25,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Dit boek biedt een schat aan informatie (bijgewerkt tot 1.10.1984) over al wie in Nederland gedurende de afgelopen eeuw beroepshalve op de planken en/of voor film- of t.v.-camera heeft gestaan. Van Willem Royaards tot Danny de Munk, van Louis Davids tot Youp van 't Hek, van Piet Muyselaar tot André van Duin, toneelspeler, filmster, cabaretier, revue-artiest, ze staan er allemaal in. Elk lemma bevat geboorte- en eventueel overlijdensdatum en -plaats, officiële naam, een beknopte biografie met vermelding van opleiding, onderscheidingen, nevenactiviteiten, jubilea en treffende bijzonderheden, en ten slotte een chronologische lijst van toneel-, t.v.- en filmproducties waaraan betrokkene zijn medewerking heeft verleend. Bovendien is van zeer velen -bekenden, maar ook onbekenden- een portretfoto opgenomen, een lijst waarin van ook wel gebruikte toneelnamen naar de meest gebruikelijke wordt verwezen, en een gezelschappenlijst.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.