Fish, Robert - Achtervolging van Benjamin Grossman

Schrijver:
Titel: Achtervolging van Benjamin Grossman
ISBN: 9789021825953
Taal: Nederlands
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Bijzonderheden: Gebonden boek uit 1980, 387pp. Klein scheurtje in kartonnen omslag, verder in uitmuntende staat.
Prijs: € 3,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Recensie
SS-kolonel Helmut von Schraeder beseft heel goed, dat eind 1944 het Derde Rijk op instorten staat. Als kampcommandant van Maidenek is hij in de gelegenheid aan de geallieerden te ontsnappen. Hij laat zich plastisch opereren en neemt de identiteit aan van een Joodse gevangene: Benjamin Grossman! Hij overleeft de concentratiekampen en vestigt zich in Palestina. Hij vecht hier mee in de onafhankelijkheidsoorlog. Een huwelijk met een Jodin en de geboorte van een zoon brengen hem niet de gewenste rust. Later ontmaskert zijn zoon hem als ex-Nazi. Reuze boeiend geschreven verhaal. Fijne duidelijke druk. Schrijver is bekend door zijn detectives en avonturenromans.

(NBD|Biblion recensie, M. van der Toorn-v. Rooyen)
Verder lezen

Feestboek uit Maastricht

Logo Feestboek

Feestboek wil mooie tweedehands boeken een tweede leven geven. Een deel van de opbrengst gaat naar goede doelen. Het is mogelijk om uw bestelling als cadeau te verzenden. In Maastricht en omgeving is de bezorging gratis. *** http://feestboek.boekwinkeltjes.nl *** Literatuur * Romans * Thrillers * Biografieën * Kunst * Muziek * Films * Psychologie * Filosofie * Geschiedenis * WOII * Religie * Heemkunde * Verzamelbundels * Stripalbums * Kookboeken * Hobbyboeken * Schaken en meer!

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Fish, Robert - Achtervolging van Benjamin Grossman

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Feestboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Feestboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Feestboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Feestboek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Feestboek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.