Nicole Loorbach - Zo is het leven

Schrijver:
Titel: Zo is het leven
ISBN: 9789402113297
Uitgever: Brave New Books
Bijzonderheden: Kaft met krasjes, deukjes, omgekruld of slijtage aan de randen. Conditie: Goed. Editie: 1. Jaar: 2014. Taal: Nederlands.
Prijs: € 15,10
Verzendkosten: € 3,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Zo is het leven beschrijft anderhalf jaar uit het leven van Norah (zwanger, altijd pijn, en in de steek gelaten door de Nigeriaanse vader van haar kinderen), die een bak ellende nodig heeft om te ontdekken dat ze zelf mag bepalen hoe mooi het leven is.

Ik ben zwanger, tweeëndertig en moeder van een tweejarige dochter. Woon bij mijn ouders, heb dag en nacht pijn en bijna geen baan meer. Mijn ongeboren dochter groeit niet goed, haar Nigeriaanse vader is niet hier en hij gaat niet met haar moeder trouwen. Officieel wordt hij misschien niet eens haar vader. Lekker dan.
Zo is het leven beschrijft anderhalf jaar uit het leven van Norah, die een gigantische hoeveelheid ellende nodig heeft om te ontdekken dat ze zelf mag bepalen hoe mooi het leven is.
Zo is het leven is gebaseerd op het leven van Nicole Loorbach. Doctor in de communicatiewetenschap. Hardleers in de liefde.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit Belgie) betalen. Het is niet mogelijk boeken af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar Belgie voor € 6,75

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Nicole Loorbach - Zo is het leven