Toeset, Yvonne - Innerlijke rust met EFT Bevrijd jezelf met

Schrijver:
Titel: Innerlijke rust met EFT Bevrijd jezelf met Emotional Freedom Techniques
ISBN: 9789049105884
Taal: Nederlands
Uitgever: Spectrum
Bijzonderheden: 2011 2e druk / paperback / 174 pag. / 295 gram / gelezen en in goede staat
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 3,60 (binnen Nederland)
Meer info:
Spanning voor een examen of presentatie? Stressklachten door de drukte op je werk? Oude emoties die maar blijven opspelen? Iedereen ervaart regelmatig fysieke of emotionele ongemakken die ons belemmeren in het dagelijks leven. EFT (Emotional Freedom Techniques) kan je helpen om spanningen en emoties direct te verminderen. Het is een simpele en doeltreffende techniek waarbij je je gedachten vestigt op jouw specifieke klacht terwijl je met je vingers en handen acupunctuurpunten beklopt.
EFT wordt beschouwd als een van de meest succesvolle en effectieve nieuwe methodes om meer innerlijke rust te ervaren. Het wordt wereldwijd door miljoenen mensen gebruikt om bijvoorbeeld faalangst, fysieke klachten, negatief zelfbeeld, belemmerende emoties of stressvolle gedachten aan te pakken. Door de eenvoudige instructies in dit boek kan iedereen met EFT aan de slag en direct de positieve werking ervan ervaren.

Recensie(s)
Spanning, stress, oude emoties etc. kunnen je behoorlijk in de weg staan. In dit boek wordt EFT (Emotional Freedom Techniques), een subjectieve zelfhulpmethode, beschreven, waarmee je al die negatieve emoties kunt oplossen. Gebaseerd op de TFT (Thought Field Therapy) van Roger Callahan heeft Gary Graig deze methode ontwikkeld. Beide therapieen maken gebruik van het kloppen op uiteinden van energiemeridianen om een verstoorde energiebalans, veroorzaakt door negatieve gedachtepatronen, te herstellen. Achtergrond en geschiedenis komen aan de orde alsmede de psychologische theorieën (bijvoorbeeld psychologische omkering) waarop de methode is gebaseerd. De methode kan samen met een professional of door jezelf worden toegepast. Wat je moet doen en in welke volgorde er geklopt moet worden en op welke punten, wordt duidelijk uitgelegd. In Nederland bestaat geen officiele opleiding tot EFT-therapeut. Er zijn wel workshops, en steeds meer coaches en psychologen passen deze methode toe. De auteur is onder andere EFT-therapeute, trainingsactrice en PA van Karin Bloemen.
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie. Posttarieven 2021: Verzendkosten NEDERLAND: Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht: - 100 gram tot 2 kilo € 3,60 Pakketpost via postnl: € 6,75 (tot 10 kilo) Verzendkosten: BELGIË: € 6,85 via DPD DUITSLAND: tot - 2 kilo € 9,30 Met Track&Trace tot 2 kilo: € 13,00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Toeset, Yvonne - Innerlijke rust met EFT  Bevrijd jezelf met Emotional Freedom Techniques Toeset, Yvonne - Innerlijke rust met EFT  Bevrijd jezelf met Emotional Freedom Techniques Toeset, Yvonne - Innerlijke rust met EFT  Bevrijd jezelf met Emotional Freedom Techniques

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Holistiek
 • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Holistiek kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.