Chia, Mantak - Genezing, gezondheid, levensenergie door Tau H

Schrijver:
Titel: Genezing, gezondheid, levensenergie door Tau Het tauïstische geheim van de circulatie van innerlijke energie
ISBN: 9789063252823
Taal: Nederlands
Uitgever: Servire
Bijzonderheden: 1991 2e druk / paperback / 227 pag. / 333 gram / gelezen en in goede staat
Prijs: € 12,50
Verzendkosten: € 3,84 (binnen Nederland)
Meer info:
Het tauïstische esoterische yogasysteem omvat een schat aan kennis over subtiele energiepatronen in het lichaam en over methoden waarop je deze energie kunt aanwenzen voor bevordering en herstel van je lichamelijk en emotioneel welbevinden. Tauïstische yoga bevordert de circulatie van Ch'i, de regenererende levensenergie in ons lichaam. 'Genezing, gezondheid, levensenergie door Tau' is een praktisch boek dat een groot aantal eenvoudige oefeningen bevat die de energiebalans in het lichaam herstellen. Daarnaast geeft het uitgebreide informatie over de culturele achtergrond van het tauïstische yogasysteem. De auteur, Mantak Choia, geboren in Thailand, geeft een grondige opleiding genoten in verschillende klassieke Oosterse gezondheidssystemen. Momenteel woont en werkt Mantak Chia in de Verenigde Staten. Hij is een veelgevraagd spreker en heeft intussen vele malen Nederland bezocht om workshops en lezingen te geven.

Recensie(s)
Dit boek is geschreven door een Chinese arts, die is geboren in Thailand en nu woont en werkt in de V.S. Reeds als kind las hij alles wat hij te pakken kon krijgen over TAU. Tijdens zijn studie geneeskunde heeft hij deze kennis laten liggen maar later weer opgepakt. Hij gaat ervan uit dat er in een gezond lichaam een energiestroom Ch'i vloeit. Treden er in deze stroom blokkades op dan veroorzaken deze klachten. Door een meditatie is het mogelijk dit energiekanaal weer vrij te maken waardoor de organen beter functioneren en pijnen (b.v. hoofdpijnen) oplossen. Vele klachten die op "reguliere" manier niet te verhelpen zijn, blijken met succes met deze methode te genezen. Het boek is duidelijk geschreven met vermelding van de gevoelens die bij de oefening kunnen loskomen. Deze Oosterse denktrant zal veel "Westerlingen", die er reeds wat vertrouwd mee zijn, aanspreken. Bevat veel ondersteunende tekeningen.
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie. Posttarieven 2021: Verzendkosten NEDERLAND: Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht: - 100 tot 350 gram: € 3,84 - 350 gram tot 2 kilo: € 4,50 Pakketpost via postnl: € 7,25 (tot 10 kilo) Verzendkosten BELGIË/DUITSLAND: - 2 kilo € 9,30 Met Track&Trace tot 2 kilo: € 13,00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Chia, Mantak - Genezing, gezondheid, levensenergie door Tau   Het tauïstische geheim van de circulatie van innerlijke energie Chia, Mantak - Genezing, gezondheid, levensenergie door Tau   Het tauïstische geheim van de circulatie van innerlijke energie Chia, Mantak - Genezing, gezondheid, levensenergie door Tau   Het tauïstische geheim van de circulatie van innerlijke energie

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Holistiek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Holistiek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.