Osho - Mosterdzaad Tweede reeks Toespraken 12 t/m 21

Schrijver:
Titel: Mosterdzaad Tweede reeks Toespraken 12 t/m 21
ISBN: 9789062716142
Taal: Nederlands
Uitgever: Mirananda
Bijzonderheden: 1979 / paperback / 279 pag. / 379 gram / gelezen en in goede staat
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit boek bevat een tweede reeks toespraken van Bhagwan Shree Rajneesh naar aanleiding van de elf gezegden van Jezus, terug te vinden in het Thomas-evangelie.

Bhagwan's werkwijze is vernieuwend, maar zelf vindt hij dat er niets toegevoegd hoeft te worden aan wat meesters uit het verleden als Jezus, Boeddha, Lao-Tse, Kabir, Mirarepa en Mohammed hebben gezegd. Hij brengt dat weer tot leven en zet het met een formidabele geestkracht en geestigheid in de twintigste eeuw en dat op zo'n manier dat een intelligent kind van twaalf jaar het nog kan volgen.
Recensie(s)
Bundeling van een tiental toespraken van de Indiase leraar Rajneesh tot volgelingen in zijn ashram te Poona (India) in 1974. Elk der inleidingen heeft als uitgangspunt een passage uit het (apocriefe) Thomas-evangelie, zoals dat ook het geval was bij de toespraken die reeds eerder onder dezelfde titel gepubliceerd zijn (a.i. 79-15-117-5). De inleidingen geven een zodanige uitleg aan de evangelie-teksten dat ze passen in de mens- en wereldbeschouwing die Bhagwan verkondigt. Het zijn echter geen theologische verhandelingen, maar veeleer ook voor de westerse mens acceptabele levenslessen in een levendige, gemakkelijk leesbare tekst. Een van de betere boeken uit het omvangrijke oeuvre van deze opvallende persoonlijkheid.
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie. Posttarieven 2021: Verzendkosten NEDERLAND: Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht: - 100 tot 350 gram: € 3,84 - 350 gram tot 2 kilo: € 4,50 Pakketpost via postnl: € 7,25 (tot 10 kilo) Verzendkosten BELGIË/DUITSLAND: - 2 kilo € 9,30 Met Track&Trace tot 2 kilo: € 13,00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Osho - Mosterdzaad Tweede reeks Toespraken 12 t/m 21 Osho - Mosterdzaad Tweede reeks Toespraken 12 t/m 21 Osho - Mosterdzaad Tweede reeks Toespraken 12 t/m 21

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Holistiek
 • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Holistiek kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.