Amby Burfoot - Compleet handboek lopen - Amby Burfoot

Schrijver:
Titel: Compleet handboek lopen - Amby Burfoot
ISBN: 9789044704204
Uitgever: Zuid-Nederlandse Uitgeverij
Bijzonderheden: 2003, conditie zgan
Prijs: € 3,00
Verzendkosten: € 4,15 (binnen Nederland)
Meer info:
Alles wat u moet weten voor betere resultaten en een optimale conditie
Of u nu nog maar net het plezier van het hardlopen ontdekt hebt of al jaren deze sport beoefent, in dit boek vindt u alles wat u moet weten voor nog meer plezier en betere resultaten. Het behandelt op een duidelijke manier alle aspecten die met hardlopen te maken hebben: wat de beste uitrusting is, wat u het beste eet, hoe u blessures kunt voorkomen en hoe u uw grenzen verlegt. Het legt duidelijk uit hoe u kracht kunt ontwikkelen en een hogere snelheid kunt bereiken. Tevens besteedt het heel wat aandacht aan het mentale aspect van lopen, aan de combinatie met andere sporten en aan marathonlopen. Kortom, met dit boek beleeft u nog meer plezier, bereikt u een optimale conditie en kunt u rekenen op schitterende resultaten. Verder vindt u: - een doeltreffend plan voor beginners om meteen `verslaafd´ te raken aan hardlopen - tips van triatleten om efficiënter te trainen - een verrassend programma om uw uithoudingsvermogen te verdubbelen - een overzicht van de meest voorkomende blessures en hoe u ze vermijdt - 11 regels om een marathon te lopen - hoe u als een kampioen moet denken Compleet handboek lopen werd samengesteld door Amby Burfoot, uitgever van het Amerikaanse Runner´s World, een van de beste tijdschriften op het gebied van hardlopen. Hij verzamelde honderden tips en wetenswaardigheden van dokters, marathonlopers, triatleten, coaches en sportjournalisten.
Verder lezen

ans 2e hands shop

particulier

ans 2e hands shop uit Hoek van Holland

Logo ans 2e hands shop

VERZENDEN IN NEDERLAND
Verzendkosten: tot 100 gram 3,05
tot 2 kg 4,15
Pakketten kunnen al vanaf 4,95 worden verzonden door DHL
VERZENDEN NAAR HET BUITENLAND : na prijsopgave
De meeste van mijn 1219 boeken hebben de conditie zgan (zo goed als nieuw).
23 januari 2023

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Amby Burfoot - Compleet handboek lopen - Amby Burfoot

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij ans 2e hands shop

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met ans 2e hands shop
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en ans 2e hands shop een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van ans 2e hands shop vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • ans 2e hands shop kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.