Gepland onderhoud: van 3:00 - 4:00 uur
Vanwege onderhoud zal onze website tussen 3 en 4 uur deze nacht minder goed bereikbaar zijn. Onze excuses voor het ongemak.

Vlugt, Bas en Peter Vlam - Zwitserland

Schrijver:
Titel: Zwitserland
Taal: Nederlands
Uitgever: Dominicus
Bijzonderheden: 2006, eerste druk, 253 pagina's, paperback, zeer goede staat
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Vier jaar na het verschijnen van de Dominicus reisgids Zwitserland, geschreven door Ronnie Rokebrand, beschrijven Bas Vlugt en Peter Vlam het Alpenland opnieuw voor dezelfde reisgidsenreeks. Ze trappen af met 25 toeristische hoogtepunten. Vervolgens belichten ze achtereenvolgens geschiedenis, geografie, economie en kunst en cultuur. Veel aandacht gaat uit naar de uitstekende reismogelijkheden in Zwitserland, vooral per trein. Daarna volgen beschrijvingen van de streken, de steden en de bezienswaardigste dorpen, georganiseerd per kanton.
Verder lezen

Kruvee uit Amersfoort

Logo Kruvee

Boeken zijn zonder verzendkosten op te halen in Amersfoort. Zodra uw bestelling bij ons binnen is, sturen wij u een mail waarin de totale kosten, inclusief de verzendkosten, staan vermeld. Brievenbuspost wordt verzonden volgens de goedkoopste tarieven van PostNL, pakketpost binnen Nederland via DHL. Verzendkosten buiten Nederland op aanvraag. Er worden naast de verzendkosten geen extra kosten gerekend.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Vlugt, Bas en Peter Vlam - Zwitserland

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Kruvee

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Kruvee
  • Na uw bestelling ontvangen u en Kruvee een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Kruvee vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Kruvee kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.