Carroll, Lee & Jan Tober - DE INDIGO-KINDEREN. Een nieuwe gener

Schrijver:
Titel: DE INDIGO-KINDEREN. Een nieuwe generatie dient zich aan
ISBN: 9789075636307
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij Petiet, 1e druk 2000; paperback, 243 blzn
Bijzonderheden: redelijke staat, zie meer info
Prijs: € 3,95
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
tikje scheef, vouwrichel rug, lijmresten kaft, gestoten en/of gekrulde hoekjes, vlekje op snee

Indigo-kinderen vertonen geheel nieuwe en ongebruikelijke psychologische eigenschappen en een gedrag en bewustzijn die niet eerder in de geschiedenis werden aangetroffen. Hun bijzondere gedragspatronen vergen van ouders en opvoeders nieuwe methoden van benadering.
Het boek bevat een groot aantal bijdragen van een zeer uiteenlopend gezelschap van deskundigen, die een aantal puzzels rond deze nieuwetijdskinderen proberen op te lossen zoals:
* tonen hedendaagse kinderen ons hoe de mensheid is geëvolueerd?
* zijn deze kinderen intelligenter dan wij waren op die leeftijd?
* waarom lijken veel kinderen vandaag de dag er op uit om onze samenleving om te gooien?
* zijn onze kinderpsychiaters ten onrechte bezig deze kinderen als ''on-aangepast'', hyperactief, lijdend aan concentratie-problemen, te behandelen met chemische middelen?
Verdienen deze kinderen, die mogelijk geboren worden met een speciaal bewustzijn en inzicht, niet eerder een buitengewoon liefdevolle erkenning van hoe bijzonder ze zijn?
Verder lezen

De Toverberg uit Groningen

Logo De Toverberg

U krijgt een bevestigingsmail van boekwinkeltjes, vervolgens in principe binnen 24 uur een mail met betalingsgegevens. Check eventueel ook uw SPAMbox / ongewenste e-mail, daar komen die berichten nogal eens terecht.
De Toverberg [onderdeel van Antiquariaat De Oosterpoorter] is een webwinkel in 2dehands boeken.
De staat van een boek wordt zo goed mogelijk beschreven. Boeken worden alleen 'als nieuw' aangeboden als ze nog in de oorspronkelijke folie zitten.
Verzending brievenbuspost binnen Nederland door PostNL, Verzending pakketpost binnen Nederland door DHL [€5,75] of PostNL [€ 6,75]. Het is mogelijk een pakket naar een DHL-Parcelshop in Nederland te versturen voor € 4,50, naar een PostNL-Agentschap voor € 6,25, waar het dan kan worden opgehaald.
Verzending naar België door DPD voor € 6,70 . Het is mogelijk een pakket naar een DPD-Pickup in België te sturen voor € 6 , waar het dan kan worden opgehaald.
U kunt geen rechten ontlenen aan het aanbod in dit boekwinkeltje, het is mogelijk dat een hier nog aangeboden titel via een andere site al is verkocht.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Carroll, Lee & Jan Tober - DE INDIGO-KINDEREN. Een nieuwe generatie dient zich aan Carroll, Lee & Jan Tober - DE INDIGO-KINDEREN. Een nieuwe generatie dient zich aan Carroll, Lee & Jan Tober - DE INDIGO-KINDEREN. Een nieuwe generatie dient zich aan

Vanwege structureel onderhoud kunt u geen bestellingen plaatsen tussen 3:00 en 3:20 (GMT +1).
Onze excuses voor het ongemak.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Toverberg
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Toverberg een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Toverberg vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Toverberg kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.