Bols, Christine - Vrouwen van Corvallis

Schrijver:
Titel: Vrouwen van Corvallis
ISBN: 9789079552894
Taal: Nederlands
Uitgever: Kramat, uitgeverij
Bijzonderheden: 2013, 277pagina's , als nieuw
Prijs: € 9,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
De Amerikaanse inspecteurs Tim Sackley en David Haloway worden geconfronteerd met een buitengewoon wrede moord op een jonge vrouw. Al snel doet zich een tweede moord voor, identiek aan de eerste. Het is moeilijk voor de inspecteurs om aanknopingspunten te vinden. Pas na drie moorden komt er schot in de zaak. Sackley werkt dan samen met Jude, omdat Haloway een auto-ongeluk heeft gehad. Doordat de auteur de lezer in verscheidene personen verplaatst, zelfs in de moordenaar, wordt de roman levendig. Men krijgt dan ook inzicht in het trauma van de dader. Maar wie hij is, wordt pas laat duidelijk, als de zaak een verrassende wending heeft gekregen. Bols schrijft een goed plot, waarin de speurders ook nog op het verkeerde been worden gezet. Sackley woont samen met Cameron, maar zij vertrekt, omdat hij een nacht met een andere vrouw heeft doorgebracht. We zien dan een wat afgezaagd verloop: de afstand tussen beiden wordt groot, totdat er zich een uiterst gevaarlijke ziekte voordoet, die de geliefden weer herenigt. De thrillerplot is stukken beter dan deze afgezaagde relatiebeschrijving! Kleine druk.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bols, Christine - Vrouwen van Corvallis

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.