Diverse auteurs en margedrukkers - E is zijn letter – 2002. Fee

Schrijver:
Titel: E is zijn letter – 2002. Feestelijke verjaardagsdoos
Taal: Nederlands
Uitgever: Statenhofpers, Griffioen Pers, Avalon pers, De Uitvreter..e.a.
Bijzonderheden: Uitgegeven in een zeer beperkte oplage van 45 exemplaren.
Prijs: € 225,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Gepubliceerd ter gelegenheid van de de 60ste verjaardag van Elze ter Harkel (De Vier Seizoenen) door de bibliofiele vereninging "Drukwerk in de Marge". Met werk van o.a.: F. de Jong, Ovira Linda, Griffioen Pers, De Uitvreter, De Vier Seizoenen, Linje Pers, De Thuis Pers and Pastei. - 26,5 x 16,2 cm (cassette).

33 boekjes, vouwbladen en plano's in boekvormige, halflinnen overslagdoos met linten (26,3 x 16,3 x 6,1 cm.; Peri Kim). Vervaardigd in een oplage van 45 exemplaren.* 32 drukkers kregen het verzoek om bij hun uitgave de letter E (van Elze) centraal te stellen. In een enkel geval werd een professioneel auteur benaderd om een bijdrage te schrijven (C.O. Jellema en Nicolette Smabers), er zijn twee 'E-legendes' opgenomen (Van Battus en van Van Lennep), maar in de meeste gevallen uitten de drukkers hun creativiteit in soms duizelingwekkende, maar steeds weer
originele typografische capriolen met de letter E. Als nieuw.
Verder lezen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij onder de linden

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met onder de linden
  • Na uw bestelling ontvangen u en onder de linden een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van onder de linden vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • onder de linden kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.