Hubert, Eugène - Cours d'Accouchements

Schrijver:
Titel: Cours d'Accouchements
Taal: Frans
Uitgever: Van In, 1878
Bijzonderheden: Uitvoerig handboek verloskunde
Prijs: € 75,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"Cours d'Accouchements, professé à l'université de Louvain, par Eugène Hubert, professeur ordinaire a la faculté de médecine." Premier/deuxième volume. Lierre, Joseph Van In, Louvain, Emile Fonteyn, 1878".

Kartonnen banden met vergulde lederen rug, in prima staat. 24 x 18 cm. 472 plus 593 plus één ongenummerde bladzijden ; 227 illustraties (van bevallingen en instrumenten) in de tekst. Binnenwerk fris.

Louis Auguste Eugène Hubert (1839-1905) was dokter in de geneeskunde, gespecialiseerd in de verloskunde, en hoogleraar aan de K.U. Leuven, eveneens in de verloskunde. Dit is zijn eigen handboek dat zijn studenten moesten gebruiken. Het is zeer uitvoerig en behandelt alle mogelijke aspecten van de zwangerschap, problemen van het geboortekanaal, alle complicaties zoals miskramen, bloedingen, scheuringen, alle problemen bij de geboorte zelf, de weeën, de hygiëne, enzovoort.

Het boek verscheen voor het eerst in 1869 ; er kwam nog een herdruk in 1885.

Zeldzaam werk, ik vind géén ander exemplaar te koop op internet. Prijs 75 euro plus 10 voor aangetekende verzending.
Verder lezen

De Boekengek uit Kalmthout

particulier

Logo De Boekengek

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hubert, Eugène - Cours d'Accouchements Hubert, Eugène - Cours d'Accouchements Hubert, Eugène - Cours d'Accouchements Hubert, Eugène - Cours d'Accouchements Hubert, Eugène - Cours d'Accouchements

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.