Wolkers, Jan -- 9 boeken in één koop E 60,- Kort Amerikaans: 2011, he

Schrijver:
Titel: Kunstfruit en andere verhalen.( zeldzaam exemplaar) - Alle verhalen van Jan Wolkers. - De perzik van onsterfelijkheid. - Turks Fruit. - De onverbiddelijke tijd. - Jan Wolkers Dagboek 1974. - Kort Amerikaans. - Terug naar Oegstgeest. - De junival.
Taal: Nederlands
Uitgever: De Bezige Bij - Amsterdam -- Meulenhoff
Bijzonderheden: resp; 1988, 1e druk, 161 blz., -- 1981, 1e druk, 390 blz., -- 1980, 1e druk, 239 blz., -- 1970, 7e druk, 214 blz., -- 1984, 1e druk, 186 blz., behalve laatste boek, allen Paperback . dagboek 1974: 2005, 1e druk, 224blz., GEB.HC.
Prijs: € 60,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De onverbiddelijke tijd is een gebonden linnen HC met stofomslag, een gesigneerd en van opdracht voorzien exemplaar, met signeer aankondiging en foto van Wolkers en Koper. Zeldzaam ! Wat roest op de snede, verder redelijk/goed
De eerste vijf boeken stonden lange tijd in een kelder. bijna allen met meer of mindere roest op snede. Turks Fruit en Alle verhalen van J.W zijn behoorlijk sleets, Leesvouwen rug.
Alle boeken in één koop E 60,-
Verder lezen

Castor uit Rotterdam

Geachte besteller, wilt u wanneer u na 24 uur nog geen reactie van ons hebt ontvangen, uw spammap raadplegen. Met vriendelijke groet, Castor

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Castor

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Castor
  • Na uw bestelling ontvangen u en Castor een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Castor vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Castor kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.