Lefebvre en Debaisieux - Cours de Médecine Opératoire

Schrijver:
Titel: Cours de Médecine Opératoire
Taal: Frans
Uitgever: Van In en Peeters, 1881
Bijzonderheden: Uitvoerig heelkundig handboek
Prijs: € 90,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"Cours de Médecine Opératoire fait à l'Université Catholique de Louvain, par F. Lefebvre & T. Debaisieux. Tome premier: considérations généralés, pansements, bandages et appareils de fractures, petite chirurgie. Tome second: opérations générales. Lierre, Joseph Van In, Louvain, Charles Peeters, 1881-1883."

Twee kartonnen banden met vergulde lederen ruggen. 25 x 18 cm.. Deel 1 : XXIII plus 508 blz., deel 2 : XXVII plus 899 blz. Deel 1 : 98 illustraties in de tekst, deel 2 : 178 illustraties. Prima staat voor zijn leeftijd, geen schade.

Uitvoerig heelkundig handboek dat alle aspecten van de heelkunde behandelt, inclusief amputaties en tandheelkunde. De auteurs zijn in detail op de hoogte van de operatieve praktijk, en als er meerdere behandelwijzen bestaan, geven ze die ook.

De Naamse arts Ferdinand Lefèbvre (1821 - 1902) bezette aan de universiteit van Leuven de leerstoel heelkunde van 1855 tot 1898, toen hij al 77 was. Vanaf 1871 kreeg hij er ook farmacologie en pathologie bij.

De arts Théophile Debaisieux (1847 - 1920) uit Mons was eveneens hoogleraar heelkunde aan de universiteit van Leuven, vanaf 1875 tot 1914.

Zeldzaam werk, ik vind geen ander exemplaar te koop op internet. Prijs 90 euro plus 10 voor aangetekende verzending in Nederland en België. Afhalen in Kalmthout kan.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Lefebvre en Debaisieux - Cours de Médecine Opératoire Lefebvre en Debaisieux - Cours de Médecine Opératoire Lefebvre en Debaisieux - Cours de Médecine Opératoire Lefebvre en Debaisieux - Cours de Médecine Opératoire Lefebvre en Debaisieux - Cours de Médecine Opératoire

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.