Collcutt, Martin & Jansen, Marius & Kumakura, Isao. - Atlas van

Schrijver:
Titel: Atlas van japan.
ISBN: 9789051570427
Taal: Nederlands
Uitgever: Agon
Bijzonderheden: 1988, gebonden met stofomslag, 240 pp.
Prijs: € 15,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De laatste paar jaar zijn er meer algemene boeken over Japan verschenen dan in de vijftien jaar daarvoor. Wie echter denkt dat deze nieuwe uitgave derhalve weinig nieuws heeft te bieden vergist zich. Allereerst biedt de in 2 kolommen gedrukte tekst zeer veel informatie over met name de sociale en de culturele geschiedenis van het eilandenrijk van de vroegste tijden tot op heden. Maar het unieke van het boek zit in het fraaie kaartmateriaal waaronder ook plattegronden. Ook de vele mooie illustraties in kleur dragen hun steentje bij. Wie alleen enkele facetten wil leren kennen zal veel plezier beleven aan de katernen die aan speciale onderwerpen als netsoeke, kaboeki theater, Japanse tuinen e.d. zijn gewijd. Het verzorgd uitgegeven boek wordt besloten met een zeer uitgebreide bibliografie, een overzicht van de heersers van Japan, een termenlijst, een lijst van illustraties, een kaartregister (ruim 4 pagina's, 5 kolommen) en een register (3,5 pagina's, 5 kolommen).
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

Logo De boekenzolder

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.