Emants, Marcellus - Een nagelaten bekentenis

Schrijver:
Titel: Een nagelaten bekentenis
ISBN: 9789021495903
Taal: Nederlands
Uitgever: Querido. Salamander pocket 590
Bijzonderheden: 1984, pocket, naam op voorblad, goed exemplaar
Prijs: € 4,50
Verzendkosten: € 3,99 (binnen Nederland)
Meer info:
9021495902

'Mijn vrouw is dood en al begraven. Ik ben alleen in huis, alleen met de twee meiden.'
Deze zinnen zijn het begin van de bekentenis van Willem Termeer. Hij heeft zijn vrouw vermoord. In de vorm van een autobiografie beschrijft hij hoe hij tot deze afgrijselijke maar onafwendbare daad is gekomen.
Een beklemmende roman.

Willem groeit op in een kille omgeving. Zijn rijke ouders besteden nauwelijks aandacht aan hem. Hij zet zich in zijn hoofd dat hij rijk is, en toch niets hoeft te leren, want werken zal nooit nodig zijn. Hoe hij met anderen om moet gaan, vrienden kan maken of een vrouw vinden is hem een raadsel. Als hij uiteindelijk trouwt is het met Anna, de dochter van een vriend van de familie. Ook in zijn huwelijk kan hij geen contact maken met zijn vrouw of met anderen. Uiteindelijk vermoordt hij zijn vrouw en moet verder leven met dat gegeven.
Verder lezen

Ann d'er Winkel

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Brievenbus- en pakketpost tot 10 kg: Nederland: thuisbezorgd: €3.99, België: thuisbezorgd: € 4.99. Vanaf 40.- worden bestellingen in de Nederland gratis verzonden. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Zeist is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Emants, Marcellus - Een nagelaten bekentenis