Basiel de Craene - De moeder der vernieuwde menschheid

Schrijver:
Titel: De moeder der vernieuwde menschheid
Taal: Nederlands
Uitgever: Standaard Boekhandel
Bijzonderheden: Verzorgde bibliofiele uitgave
Prijs: € 75,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"De moeder der vernieuwde menschheid. Bas. de Craene. Uitgever Standaard Boekhandel Brussel, z.d. (1930)."

Grijze bedrukte kartonnen band met grijze linnen rug (onderaan scheurtje), oblong, 26 x 37 blz. Gedrukt op gevergeerd papier, eenzijdig bedrukt met de onbedrukte zijde naar binnen geplooid (Japanse bindwijze). Bibliofiele uitgave, gedrukt bij E. Heuvelmans te Gent. Illustraties van Robert Heuvelmans: volblad, in de tekst, sierinitialen, sluitstukken, enzovoort. Eén van de 200 genummerde en door De Craene gesigneerde exemplaren.

Tweede uitgave van dit werk, verschenen bij de 50ste verjaardag van De Craene. Bij verschijnen kostte dit boek 100 frank, een hoog bedrag in die tijd. Omdat de bindwijze niet alledaags was, zit er bij het boek een kaartje met de waarschuwing dat het niet mag opengesneden worden.

Basiel de Craene (1880-1956) was een Vlaamse priester-dichter. Hij is vooral bekend als stichter van de "Vlaamse Poëziedagen" in Merendree vanaf 1937. In 2017 vond de (voorlopig?) laatste editie plaats.

Zeldzaam werk, ik vind geen ander exemplaar van de gesigneerde editie te koop op internet. Prijs 75 euro plus 10 voor aangetekende verzending. Afhalen in Kalmthout kan.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Basiel de Craene - De moeder der vernieuwde menschheid Basiel de Craene - De moeder der vernieuwde menschheid Basiel de Craene - De moeder der vernieuwde menschheid Basiel de Craene - De moeder der vernieuwde menschheid Basiel de Craene - De moeder der vernieuwde menschheid Basiel de Craene - De moeder der vernieuwde menschheid Basiel de Craene - De moeder der vernieuwde menschheid

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.