Mohr, Bärbel - Ik zou zo graag..... Vervulling van je wens

Schrijver:
Titel: Ik zou zo graag..... Vervulling van je wensen door de kracht van positieve gedachten
ISBN: 9789073140547
Taal: Nederlands
Uitgever: Koppenhol
Bijzonderheden: 2004 3e druk / gebonden / klein formaat / 112 pag. / 166 gram / gelezen en in goede staat
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 3,60 (binnen Nederland)
Meer info:
Bärbel Mohr laat ons in dit vol humor geschreven boekje zien hoe je de partners van je dromen, die perfecte baan of dat ideale huis en nog tal van andere dingen op een eenvoudige manier `in gedachten naar je toe kunt halen en als het ware bij het Universum kunt `bestellen'.

Zij vertelt hoe je naar je innerlijke stem kunt leren luisteren, hoe je een diepere relatie met jezelf kunt aangaan en je leven op een positieve manier kunt inrichten. In dit boekje staan vele tips, kleine anekdotes en grappige verhaaltjes. In het laatste hoofdstuk staan een aantal korte positieve en meditatieve teksten, om bijvoorbeeld dagelijks voor het slapen gaan te lezen en te overdenken.

Een juweel van een geschenkboekje, dat iedereen op zonnige gedachten zal brengen!


Recensie(s)
Stel dat je je al je wensen, dromen en verlangens eenvoudig in vervulling kon doen gaan door bestellingen te plaatsen bij een soort kosmisch postorderbedrijf. Dat zou prettig zijn. Dit nu is precies het onderwerp van dit boekje. De auteur schrijft over eigen ervaringen, over vrienden en vriendinnen, citeert andere auteurs, haalt enkele oefeningen aan en meldt een paar keer dat we het ook zelf wel kunnen bedenken. In korte hoofdstukjes legt ze de techniek en de randvoorwaarden uit. Daarbij gaat het over ontspannen zijn en leren luisteren naar een innerlijke stem, maar ook over zulke uiteenlopende zaken als het buigen van lepels en bijna-doodervaringen. Het is een wat luchtig en vluchtig geschreven boekje dat misschien een ruggensteun kan zijn voor mensen die enigszins zwaar op de hand zijn of toe zijn aan een nieuwe oriëntatie op hun leven. Een tikje jammer is wel dat de wens om slordigheden in de tekst te corrigeren niet heel sterk heeft geleefd.
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie. Posttarieven 2021: Verzendkosten NEDERLAND: Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht: - 100 tot 350 gram: € 3,84 - 350 gram tot 2 kilo: € 4,50 Pakketpost via postnl: € 7,25 (tot 10 kilo) Verzendkosten BELGIË/DUITSLAND: - 2 kilo € 9,30 Met Track&Trace tot 2 kilo: € 13,00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Mohr, Bärbel - Ik zou zo graag.....   Vervulling van je wensen door de kracht van positieve gedachten Mohr, Bärbel - Ik zou zo graag.....   Vervulling van je wensen door de kracht van positieve gedachten Mohr, Bärbel - Ik zou zo graag.....   Vervulling van je wensen door de kracht van positieve gedachten

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Holistiek
 • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Holistiek kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.