Houwelingen, F. van - Een boek vol boeken / over de vertaling v

Schrijver:
Titel: Een boek vol boeken / over de vertaling van de bijbel in jouw taal (ca. 10+)
ISBN: 9789061266839
Uitgever: NBG
Bijzonderheden: 56pp, Hardcover in nieuwstaat. Het boek kan door de brievenbus. Met evt. nog een vergelijkbaar boek erbij
Prijs: € 3,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Wist je dat de bijbel het meest verkochte boek ter wereld is? En dat dit bijzondere boek in 422 talen te krijgen is? Of dat er in een van de oudste bijbelteksten staat: 'Saul was één jaar oud toen hij koning werd'? Over deze en nog veel meer vragen én antwoorden gaat Een boek vol boeken. Frans van Houwelingen legt uit hoe De Nieuwe Bijbelvertaling is gemaakt, met welke problemen de vertalers zaten en waarom vertalen zo moeilijk is, Verder vertelt hij kort hoe bijzonder de bijbel is, uit welke boeken de bijbel bestaat en waarom je teksten op veel verschillende plaatsen tegen kunt komen.

In de tekst staan opdrachten en vragen, waarmee jongeren aan het werk kunnen.
Het taalgebruik is goed op de doelgroep afgestemd en er wordt veel informatie gegeven om belangstelling voor de bijbel op te wekken. Het boek kan gelezen worden als leesboek en de lezer wordt aan het werk gezet. Beter is het om als groep het boek te lezen en daarna de opdrachten en vragen te maken en te bespreken. Dan kan ook de echte bijbel erbij gebruikt worden. Geschikt voor iedere belangstellende jonge lezer vanaf ca. 10 jaar.
Verder lezen

de Koopjeskoffer uit Goirle

zakelijk

Logo de Koopjeskoffer

Wat leuk dat je (misschien wel) iets gaat bestellen in mijn winkeltje!
Vaak kan er nog een boek (of meerdere boeken) bij je bestelling voor dezelfde verzendkosten. Ook bij brievenbuspost.
Kosten voor een brievenbuspakket zijn 3,95 euro.
Een pakket tot 10 kg naar een DHL afhaalpunt kost 4,50 euro, thuisbezorgd 5,75 euro.
Om makkelijker te zoeken tussen mijn andere boeken op categorie, trefwoord etc. kun je ook op de website kijken, www.dekoopjeskoffer.nl.
Verder staan er veel boeken ook op marktplaats, en kun je me vinden op Facebook en Instagram.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Houwelingen, F. van - Een boek vol boeken / over de vertaling van de bijbel in jouw taal (ca. 10+) Houwelingen, F. van - Een boek vol boeken / over de vertaling van de bijbel in jouw taal (ca. 10+)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij de Koopjeskoffer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met de Koopjeskoffer
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  de Koopjeskoffer
  Kamer van Koophandel nummer: 56766831
  NL001778307B19
  www.dekoopjeskoffer.nl
 • Na uw bestelling ontvangen u en de Koopjeskoffer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van de Koopjeskoffer vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • de Koopjeskoffer kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.