Ars, Brigitte - Hoe wikkel je een sari om. Een Nederlandse vrou

Schrijver:
Titel: Hoe wikkel je een sari om. Een Nederlandse vrouw in India
ISBN: 9789045000640
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij Atlas, Amsterdam/Antwerpen 1e druk 2007 9789045000640
Bijzonderheden: paperback 237pp. in goede staat
Prijs: € 4,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
In dit boek doet de auteur verslag van haar leven over een tijdsspanne van vijftien jaar. Net terug van een reis als backpacker door India neemt ze zich voor nooit meer naar India te gaan. Twee jaar later ontmoet ze haar huidige man, Raj, die opgroeide in Bangalore, een stad in Zuid-India. Ze trouwt in India en gaat met haar man in Kuala Lumpur, Maleisie, wonen. Het is niet alleen een persoonlijk verslag vol scherpe observaties van een Nederlandse vrouw die kennismaakt met haar schoonfamilie en de Indiase cultuur en zich daaraan soms wel, soms niet kan aanpassen, het is meer dan dat; de auteur geeft de lezer een kijkje in het echte Indiase leven op het moment dat het land een immense modernisering doormaakt. De auteur (1964) is freelance journaliste en schreef voor onder andere de Volkskrant, Trouw en diverse maandbladen. Eerder verschenen van haar 'De sprong van de Maleise tijger'* en 'Troostmeisjes'**. Ze studeerde antropologie en sociologie en woont momenteel met haar man en twee kinderen in Nederland. De lezer krijgt behalve een heel boeiend geschreven verhaal over hoe twee verschillende culturen samenkomen, ook informatie over de Indiase alledaagse cultuur met al zijn rituelen, gewoonten en gebruiken van vroeger en nu.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ars, Brigitte - Hoe wikkel je een sari om. Een Nederlandse vrouw in India

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.