Alexander, Eben - De hemel in kaart Een neurochirurg onderzoek

Schrijver:
Titel: De hemel in kaart Een neurochirurg onderzoekt de mysteries van het hiernamaals
ISBN: 9789400504080
Taal: Nederlands
Uitgever: Lev. Bruna
Bijzonderheden: 2014 / gebonden met SO en leeslint / 221 pag. / 351 gram / gelezen en in goede staat
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 3,60 (binnen Nederland)
Meer info:
Is er leven na dit leven?

Eben Alexander, auteur van de #1 New York Times-bestseller Na dit leven, brengt in De hemel in kaart oude sages en hedendaagse wetenschappers samen met de verhalen van "gewone' mensen die, net als hijzelf, een diep spirituele ervaring hebben gehad.Na het verschijnen van Na dit leven waren er mensen die Eben Alexanders bijna-doodervaring afdeden als onmogelijk. Maar er waren nog veel meer lezers die hem schreven dat zijn verhaal hen diep raakte, op allerlei vlakken. In De hemel in kaart deelt Eben enkele van de verhalen die hem zijn verteld, en linkt deze aan wat de grote spirituele tradities, wereldreligies en filosofen op de wereld ons vertellen over de reis van de ziel.
Recensie(s)
De opvolger van 'Na dit leven' (2013)*, de bestseller van de neurochirurg die daarin een bijna-doodervaring beschreef, bestaat uit een combinatie van drie hoofdonderwerpen. Het eerste is een onderzoek naar wat allerlei geleerden over materie en bewustzijn hebben geschreven. Het tweede onderwerp bestaat uit brieven van lezers die de auteur berichten over hun eigen BDE en andere ervaringen. Het derde bestaat uit herhalingen uit het eerste boek en aanvullingen daarop. Dat een neurochirurg over zijn eigen BDE schreef, was in het eerste boek om veel redenen belangrijk. Ook nu wil hij een brug slaan tussen de wetenschap en spirituele tradities, religies en filosofie. Maar voor wie daar al meer over heeft gelezen, is niets nieuws te ontdekken. De brieven zijn soms interessant en ontroerend, maar je kunt je afvragen of ze een nieuw boek rechtvaardigen. De aanvullingen op het verwerken van de BDE geven wel wat informatie over de enorme impact van het verschijnsel. Met literatuuropgave.
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

zakelijk

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie.
Posttarieven 2022:
Verzendkosten NEDERLAND:
Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht:
- 100 gram tot 2 kilo € 3,60
Pakketpost via postnl: € 6,75 (tot 10 kilo)
Verzendkosten Buitenland:
BELGIË: € 6,99 via DPD
DUITSLAND: tot - 2 kilo € 9,30
Met Track&Trace tot 2 kilo: € 13,00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Alexander, Eben - De hemel in kaart Een neurochirurg onderzoekt de mysteries van het hiernamaals Alexander, Eben - De hemel in kaart Een neurochirurg onderzoekt de mysteries van het hiernamaals Alexander, Eben - De hemel in kaart Een neurochirurg onderzoekt de mysteries van het hiernamaals

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Holistiek
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Boekensalon Koos Tak
  Kamer van Koophandel nummer: 67601944
  NL001530193B08
 • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Holistiek kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.