Buhler, Walther Bühler - Het lichaam als instrument van de zi

Schrijver:
Titel: Het lichaam als instrument van de ziel
ISBN: 9789062381388
Taal: Nederlands
Uitgever: Christofoor
Bijzonderheden: 1989 2e druk / paperback / 100 pag. / 129 gram / gelezen en in goede staat
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 3,60 (binnen Nederland)
Meer info:
De ingewikkelde structuur van het menselijk organisme wordt doorgelicht aan de hand van een drievoudige geleding in zenuw-zintuigsysteem, ritmisch systeem en ledematen-stofwisselingssysteem.

Recensie(s)
Dit boek bestaat uit een viertal voordrachten die Bühler gehouden heeft voor de medewerkers van een homeopatisch-farmaceutisch bedrijf. Het menselijk lichaam wordt beschouwd als een drieledigheid: het zintuig-zenuwstelsel, dat de drager is van het voorstellen; het ritmische stelsel, waarmee met name hart- en longfunctie wordt aangeduid, en dat het instrument is van het voelen; en het ledematen-(-)stofwisselingsstelsel, dat het werktuig is van het wilsleven. Na een algemene inleiding komen deze respectievelijke stelsels aan de orde in de volgende hoofdstukken. De schrijver wil zo de samenhang laten zien tussen het fysieke lichaam met het zieleleven. De besproken ideeën zijn gebaseerd op de antroposofie van Rudolf Steiner. Ze wijken nogal eens af van wat "gangbaar" is, en zijn voor een deel weinig exact, maar meer intuïtief en mystiek. Een goed leesbaar boekje voor mensen die openstaan voor een ongewone theorievorming en denkwijze.
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie. Posttarieven 2021: Verzendkosten NEDERLAND: Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht: - 100 gram tot 2 kilo € 3,60 Pakketpost via postnl: € 6,75 (tot 10 kilo) Verzendkosten: BELGIË: € 6,85 via DPD DUITSLAND: tot - 2 kilo € 9,30 Met Track&Trace tot 2 kilo: € 13,00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Buhler, Walther  Bühler - Het lichaam als instrument van de ziel Buhler, Walther  Bühler - Het lichaam als instrument van de ziel Buhler, Walther  Bühler - Het lichaam als instrument van de ziel

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Holistiek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Holistiek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.