Vanhole, Kamiel - Bea.

Schrijver:
Titel: Bea.
ISBN: 9789045012865
Taal: Nederlands
Uitgever: Atlas, Amsterdam/Antwerpen
Bijzonderheden: 2006, paperback, 239 pp.
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Een vijftienjarig meisje loopt op een zomerdag van huis weg, begaat een dwaze misstap en komt hierdoor in een dodenrijk terecht. Hieruit kan ze slechts op kracht van haar geheugen ontsnappen. In dit voorgeborchte gaat de kleine zangeres, bijgestaan door een bakker en een mysterieus broodmanneke, op zoek nar haar gestorven vriendje met als enig doel: hem bevrijden.
Parallel aan deze tocht wordt een cruciale dag verteld uit het leven van Andrei Witten, een snaartheoreticus uit Thracië, die in zijn onhandige pogingen om Bea te hulp te komen in het echte riolenstelsel onder de stad belandt. Het decor voor dit verhaal over verlangen en gemis wordt gevormd door het huidige Brussel, waaronder de Zenne zich als een kleine, vuile Styx slingert.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

Logo De boekenzolder

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.