Jamison, Kay Redfield - De onrustige geest Een leven met manis

Schrijver:
Titel: De onrustige geest Een leven met manisch depressiviteit
ISBN: 9789024526413
Taal: Nederlands
Uitgever: Luitingh Sijthoff
Bijzonderheden: 1996 1e druk / paperback / 238 pag. / 295 gram / gelezen en in goede staat
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 3,60 (binnen Nederland)
Meer info:
Kay Redfield Jamison is professor in de psychiatrie aan de Johns Hopkins universiteit. Ze is een van de grootste autoriteiten ter wereld op het gebied van manische depressiviteit. In de onrustige geest vertelt zij voor het eerst, in een levendige, directe stijl, hoe zij zelf al sinds haar jeugd een gevecht tegen manische depressiviteit voert en hoe deze aandoening haar leven heeft gevormd.

Recensie(s)
De schrijfster is hoogleraar psychiatrie aan de John Hopkins Universiteit (Amerika). Ze heeft meer publicaties (en televisiedocumentaires) rondom het thema manische depressiviteit op haar naam staan. In vier delen beschrijft ze op chronologische wijze openhartig haar leven, waarin het manisch-depressieve syndroom steeds meer het leven gaat bepalen. De lezer wordt door de romanstijl van schrijven gemakkelijk meegenomen in het verhaal. Sterk punt hierbij is dat de psycho-pathologie niet uit het oog wordt verloren. Woordkeus en stijl maken het boek breed toegankelijk. Punt van kritiek is, dat door niet consequent te kiezen voor een roman, dan wel een informatief boek, een aantal situaties, personen e.d. nauwelijks wordt uitgewerkt.
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie. Posttarieven 2021: Verzendkosten NEDERLAND: Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht: - 100 tot 350 gram: € 3,84 - 350 gram tot 2 kilo: € 4,50 Pakketpost via postnl: € 7,25 (tot 10 kilo) Verzendkosten BELGIË/DUITSLAND: - 2 kilo € 9,30 Met Track&Trace tot 2 kilo: € 13,00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jamison, Kay Redfield - De onrustige geest  Een leven met manisch depressiviteit Jamison, Kay Redfield - De onrustige geest  Een leven met manisch depressiviteit Jamison, Kay Redfield - De onrustige geest  Een leven met manisch depressiviteit

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Holistiek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Holistiek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.