Galjaard, B. - Beste beplanting voor uw tuin

Schrijver:
Titel: Beste beplanting voor uw tuin
ISBN: 9789021523828
Taal: Nederlands
Uitgever: Kosmos Uitgevers
Bijzonderheden: 2007, Gebonden, hardcover, 128 pagina's in goede staat
Prijs: € 5,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit boek is speciaal gemaakt voor een ieder die voor het eerst in zijn of haar leven een tuin moet beplanten. Want waar moet of kun je wat zetten, zodat een evenwichtig geheel ontstaat waarin de planten het naar hun zin hebben en dat laten blijken door een goede groei en rijke bloei. Een geheel dat aan uw wensen tegemoet komt - uw ideale tuin. Bram Galjaard vertelt stap na stap hoe een mooie beplanting in verschillende situaties tot stand komt. Hij legt eerst de basisprincipes uit, om vervolgens met voorbeelden duidelijk te maken hoe de verdere invulling plaatsheeft.

Nieuwe uitgave in de serie 'Groenboekerij', bestemd voor kers-verse tuinbezitters. Informatie over ontwerp, aanleg van tuinen en verzorging en vermeerdering van planten. Centraal thema in dit boek is eenvoud en degelijkheid. De beschreven voorbeelden zijn toepasbaar in de gemiddelde Nederlandse tuin, en worden met plattegronden in kleur toegelicht. Het boek is met grote deskundigheid geschreven, al moet worden gezegd dat het element degelijkheid en zakelijkheid mogelijk ten koste zal gaan van de voor het tuinieren benodigde inspiratie. De vormgeving van het boek levert een belangrijke meerwaarde. Echt een boek voor beginners met veel kleurenfoto's, zwart-wittekeningen en plattegronden met een groene steunkleur. Wat meer gevorderde tuinbezitters zullen snel uitzien naar spannender uitgaven.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Galjaard, B. - Beste beplanting voor uw tuin

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.