Blei, Karel - De Nederlandse Hervormde Kerk. Haar geschiedenis

Schrijver:
Titel: De Nederlandse Hervormde Kerk. Haar geschiedenis en identiteit.
ISBN: 9789043502801
Uitgever: Kok, Kampen
Bijzonderheden: 2000, 232pp, paperback. Serie: Wegwijs kerken en groeperingen.
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De Nederlandse Hervormde Kerk, wat is dat voor een kerk? Hervormden, wat zijn dat voor mensen? Wat geloven ze eigenlijk? Bestaat zoiets als een 'hervormd kerkgevoel'? Over deze vragen gaat Karel Blei's boek in de serie 'Wegwijs'. De Hervormde Kerk is geworteld in de (zestiende-eeuwse) gereformeerde traditie. Dr. Blei besteedt beknopt maar zorgvuldig aandacht aan de historische ontwikkelingen van en in de Hervormde Kerk. Zij mondden uit in een gecompliceerde kerk, veelkleurig wat betreft geloof en theologie. Naast hervormden die helemaal bij de gereformeerde traditie willen aansluiten, zijn er andere die openstaan voor eigentijdse vragen en nieuwe inzichten. Dat werpt de spannende vraag, op naar het eigene van de Hervormde Kerk, h et gemeenschappelijke van alle hervormden. De bijlagen bevatten zakelijke gegevens over de Nederlandse Hervormde Kerk en haar diverse richtingsorganisaties.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

Logo De boekenzolder

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.