Lidy Nooy-Blokzijl Helene Matze - Dranken van Moeder Aarde N

Schrijver:
Titel: Dranken van Moeder Aarde Natuurlijke dorstlessers, feestelijke drankjes en zelfgemaakte huismiddeltjes voor een gezonde manier van leven
ISBN: 9789010046642
Taal: Nederlands
Uitgever: Elsevier Amsterdam/Brussel 1983 1e druk 9010046648 9789010046642
Bijzonderheden: paperback 156pp. in goede staat, tek. in z/it
Prijs: € 6,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
In dit boekje worden vele manieren van sapwinning beschreven. Uitsluitend natuurlijke dorstlessers zonder alcohol. De sappen komen niet alleen uit vruchten, maar ook uit groenten, waar men ook cocktails van kan maken. Het boekje bevat veel informatie, duidelijk en kort beschreven. Na het informatieve gedeelte volgt een groot aantal recepten. Aparte hoofdstukken zijn gewijd aan vruchten- en kruidenazijnen en drankjes tegen allerlei kwaaltjes. Natuurlijke dorstlessers, feestelijke drankjes en zelfgemaakte huismiddeltjes voor een gezonder manier van leven.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Lidy Nooy-Blokzijl   Helene Matze - Dranken van Moeder Aarde  Natuurlijke dorstlessers, feestelijke drankjes en zelfgemaakte huismiddeltjes voor een gezonde manier van leven

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.