Boer, Thijs de - Vogels die vlees eten.

Schrijver:
Titel: Vogels die vlees eten.
ISBN: 9789046807149
Taal: Nederlands
Uitgever: Nieuw Amsterdam
Bijzonderheden: 2010, 143pp, paperback. Naam op schutblad.
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Deze debuutbundel bevat tien korte verhalen van de Nederlandse schrijver (1981), waarvan een aantal eerder in diverse bekende literaire tijdschriften verscheen. De verhalen staan op zichzelf, maar worden verbonden door de overheersende thema's 'excentriciteit versus normaalheid', 'vluchten in verdovende middelen' en 'het onvermogen zichzelf bloot te geven en de ander te doorgronden'. Dat laatste komt bijvoorbeeld tot uiting in de zeer fragmentarische vertelwijze: hoewel veelal geschreven in ik-vorm, worden karakters nooit volledig in kaart gebracht. In plaats daarvan blijven zij altijd omhuld door vragen en onzekerheden. De bondige schrijfstijl weet krachtig een donkere en raadselachtige sfeer op te roepen, maar is tegelijkertijd rijk aan verrassende beelden.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

Logo De boekenzolder

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.