Virtue, Doreen - De kracht van engelen Engelenhulp in licht e

Schrijver:
Titel: De kracht van engelen Engelenhulp in licht en liefde
ISBN: 9789022557884
Taal: Nederlands
Uitgever: Boekerij
Bijzonderheden: 2013 3e druk / gebonden met SO / 319 pag. / 409 gram / gelezen en in goede staat
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 3,85 (binnen Nederland)
Meer info:
Toen Doreen Virtue een paar jaar geleden het Griekse eiland Santorini bezocht, kwam ze in contact met een groep machtige engelen die zichzelf de engelen van Atlantis noemde. Ze namen Doreen mee op een bijzonder, spiritueel avontuur, waarin ze de oude geheimen van de genezingstempels van het verloren gegaan Atlantis herontdekte. Doreen constateerde dat het helende werk dat ze tot dan toe samen met engelen had verricht en de duizenden getuigenissen van de helende kracht van engelen die ze in de loop der jaren had verzameld, naadlood aansloten bij de boodschappen van deze engelen van Atlantis. In De kracht van engelen tref je inspirerende en vaak amusante verhalen aan over wonderbaarlijke helingen op lichamelijk en emotioneel gebied, van kinderen, huisdieren en nog veel meer.
Recensie(s)
De auteur is een Amerikaans engelenmedium, 'spiritueel psychologe' en veelschrijfster over het onderwerp, met onder andere sets engelenkaarten. Het boek bestaat uit drie delen. In het eerste deel verhaalt ze over haar bezoek aan het Griekse vulkaaneiland Santorini, waarbij ze in contact komt met een groep engelen die zichzelf 'De engelen van Atlantis' noemt. Ze wordt door hen op een spiritueel avontuur meegenomen (Deel Een), waarbij ze de geheime helingstechnieken van de verloren beschavingen van Atlantis leert (zoals Hermes en de steengeesten van Stonehenge). Deze komen (toevallig?) overeen met haar eerder beschreven heling door engelenwerk en de duizenden getuigenissen ervan die ze door de jaren heen verzameld heeft (zoals enkele hiervan in Deel Twee). Deel Drie is een naslaggedeelte waarin healingsmethoden van de engelen worden beschreven die in de eerste twee delen worden vermeld, zoals helen via het doorsnijden van het etherische koord met personen of voorwerpen waar je een ongezonde relatie mee onderhoudt (eventueel met behulp van het zwaard van aartsengel Michaël). Met Engelstalige bibliografie.
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

zakelijk

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie.
Posttarieven 2024:
NEDERLAND:
Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht:
- tot 2 kilo € 3,85
Pakketpost via postnl: € 7,70 (tot 10 kilo)
Verzendkosten Buitenland:
BELGIË: € 8,15 via DPD

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Virtue, Doreen - De kracht van engelen   Engelenhulp in licht en liefde Virtue, Doreen - De kracht van engelen   Engelenhulp in licht en liefde Virtue, Doreen - De kracht van engelen   Engelenhulp in licht en liefde

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Holistiek
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Boekensalon Koos Tak
    Kamer van Koophandel nummer: 67601944
    NL001530193B08
  • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Holistiek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.