Nouwen, Henri - Adam Een vriendschap

Schrijver:
Titel: Adam Een vriendschap
ISBN: 9789020934274
Taal: Nederlands
Uitgever: Lannoo
Bijzonderheden: 1998 2e druk / gebonden met SO / 125 pag. / 279 gram / gelezen en in goede staat
Prijs: € 8,00
Verzendkosten: € 3,84 (binnen Nederland)
Meer info:
Klassieker in een nieuwe uitvoering Een aangrijpende getuigenis van Nouwen over zijn leven met Adam, zijn gehandicapte vriend uit de Arkgemeenschap, maar ook een boek over het geloof.

Recensie(s)
Henri Nouwen (1932-1996) was een Nederlandse katholieke priester en professor aan diverse Amerikaanse universiteiten. In 1986 verliet hij Harvard en vond hij een thuis in de Arkgemeenschap van Daybreak, een centrum voor geestelijk en lichamelijk gehandicapten in Toronto (Canada). Daar werd Adam aan zijn zorgen toevertrouwd, een jongeman die niet kon praten of lopen en aan epileptische aanvallen leed. Het contact en de vriendschap met Adam maakten een diepe indruk op de auteur. Hij noemt Adam een vriend, een leraar en een begeleider. Hij ziet in hem een nieuwe Christus die liefde, goedheid, licht en vrede op zijn omgeving uitstraalt. Hij beschouwt dit levensverhaal als zijn eigentijdse, persoonlijke geloofsbelijdenis. Dit boek werd na de dood van de auteur afgewerkt en gepubliceerd. Hij getuigt hier ook van zijn eigen wanhoop en de rol van verzorger die de afhankelijke Adam op zich gaat nemen om de auteur uit zijn persoonlijke crisis te bevrijden. De uitgave is verzorgd en past in een langere reeks heruitgegeven boeken van deze auteur.
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie. Posttarieven 2021: Verzendkosten NEDERLAND: Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht: - 100 tot 350 gram: € 3,84 - 350 gram tot 2 kilo: € 4,50 Pakketpost via postnl: € 7,25 (tot 10 kilo) Verzendkosten BELGIË/DUITSLAND: - 2 kilo € 9,30 Met Track&Trace tot 2 kilo: € 13,00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Nouwen, Henri - Adam   Een vriendschap Nouwen, Henri - Adam   Een vriendschap Nouwen, Henri - Adam   Een vriendschap

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Holistiek
 • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Holistiek kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.