McCoy, Horace - Een doodshemd heeft geen zakken

Schrijver:
Titel: Een doodshemd heeft geen zakken
ISBN: 9789029529419
Taal: Nederlands
Uitgever: Arbeiderspers
Bijzonderheden: 1976, paperback, 1 ste druk, 173 pagina's
Prijs: € 6,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De jaren dertig. Hitler heerst in Duitsland, Mussolini in Italië, en in het kleine stadje Colton in Amerika heersen de gangsters. De journalist Mike Dolan wil niet liegen en niet meewerken. Zijn vrienden proberen hem met woorden te overreden om zijn kruistocht tegen het kwaad te stoppen; en zijn vijanden proberen het op een veel handiger en dodelijker manier.
Verder lezen

Aleida's Bookshop

Aleida's Bookshop uit Huissen

Logo Aleida's Bookshop

De meeste boeken zijn uit mijn eigen privé collectie. Ze zijn veelal met doorzichtig plastic gekaft waardoor ze er als nieuw uitzien en ook zo voelen. Leest erg prettig. Verzendkosten voor aflevering in Nederland kan vaak voor € 4,95 bij ophalen bij een "UPS-pick-up-point", verder lopen deze uiteen van € 3,95 tot € 7,95. Afhankelijk van de grootte van het boek en de wijze van verzending. Voor buitenlands adressen gelden andere, hogere tarieven.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

McCoy, Horace - Een doodshemd heeft geen zakken

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Aleida's Bookshop

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Aleida's Bookshop
  • Na uw bestelling ontvangen u en Aleida's Bookshop een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Aleida's Bookshop vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Aleida's Bookshop kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.