Sierra, Javier - Het geheime avondmaal - literaire thriller

Schrijver:
Titel: Het geheime avondmaal - literaire thriller
ISBN: 9789023426158
Taal: Nederlands
Uitgever: Cargo / Bezige Bij - paperb.
Bijzonderheden: 2007 tweede druk 384pp i.g.st.
Prijs: € 2,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
Milaan, 1497. Beatrice D'Este, hertogin van Milaan, sterft in het kraambed zonder dat haar de laatste sacramenten zijn toegediend. Dat sterkt Paus Alexander VI in zijn idee dat de heidense machten in de kiem moeten worden gesmoord. Grote onrust heerst in Milaan. Er circuleren anonieme brieven van iemand die zich De profeet noemt en die voorspelt dat Milaan aan rampspoed ten onder zal gaan. En dan is er nog de geniale schilder Leonardo da Vinci, die op verzoek van de hertog in Milaan aan Het laatste avondmaal werkt. De schildering wekt veel beroering op omdat ze blasfemisch zou zijn ? de kunstenaar heeft zichzelf als een van de apostelen afgebeeld, en niet Judas is geportretteerd als de verrader, maar Petrus. De paus geeft inquisiteur Agustín Leyre de opdracht om De profeet te ontmaskeren en de rust in de stad te herstellen.
Agustín vermoedt het bestaan van een geheimzinnige sekte, maar wie is hun leider: is het De profeet of Da Vinci? Welk geheim herbergt het Latijnse vers waarmee De profeet zijn brieven ondertekent? En wat staat er in het blauwe boekje dat Da Vinci niet uit handen wil geven? Het geheime avondmaal is een bloedstollende bibliothriller, die zich afspeelt in het Italië van de vijftiende eeuw. Javier Sierra verweeft het leven en de kunst van Leonardo da Vinci met meer en minder bekende periodes en figuren uit de geschiedenis. Doorspekt met mysteries en sfeervolle beschrijvingen van architectuur, kunst en literatuur is Het geheime avondmaal de enige historische thriller die zich echt kan meten met De Da Vinci Code. Een knappe historische thriller, die zich kan meten met Eco's De naam van de roos en de succesvolle boeken van Monaldi & Sorti.
Javier Sierra (Teruel, 1971) is de auteur van diverse literaire thrillers maar brak definitief door met zijn bekroonde roman La Cena Secreta. In Spanje werd het boek kort na verschijnen een bestseller en werden er ruim 150.000 exemplaren verkocht.
Verder lezen

Achterboek uit Keijenborg

Brievenbuspost volgens standaard posttarieven: 50-100 gr. € 2.73 100-350 gr. € 3.64 350gr. - 2000 gr. € 4.40 Pakketpost thuisbezorgd: DPD € 6.05 Postnl: € 7.25 Ophalen bij DHL of DPD depôt € 5.45 Naar België pakket € 6.70 Ophalen bij Pickup parcelshop in België € 6.00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Sierra, Javier - Het geheime avondmaal - literaire thriller

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Achterboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Achterboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Achterboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Achterboek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Achterboek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.