Boeuf, Marie en Boeuf, Gilles - De laatste prins

Schrijver:
Titel: De laatste prins
ISBN: 9789461070050
Taal: Nederlands
Uitgever: Witte Uitgeverij
Bijzonderheden: 2010, paperback, mooi exemplaar, snel leverbaar
Prijs: € 6,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Productbeschrijving....................................

Gilles (11) en Marie (7) krijgen een kaart van hun vader. Hij nodigt hen uit bij hem op bezoek te komen. Dat gaat wat anders dan bij de meeste kinderen: met z'n tweeën reizen ze met de trein dwars door Europa naar Moskou, waar hun vader woont. Al tijdens de treinreis gebeuren er een aantal spannende dingen en, eenmaal aangekomen in Rusland, volgen er nog meer avonturen. In het huis van hun vader vinden ze spullen die vragen om nader onderzoek. Wie is toch de man op de foto die Gilles vindt? Wat heeft die man met de laatste tsaar te maken? En wat is de relatie met zijn oma, die ook op de foto staat? Gilles kent de verhalen over zijn grootmoeder die opgroeide in Rusland en tijdens de Revolutie moest vluchten, maar het fijne weet hij er niet van. Een tijdje later gaan ze op bezoek bij hun grootouders in Frankrijk waar ze oudoom Paul proberen te ondervragen over de mysterieuze foto en het verleden van de familie. Dat gesprek leidt tot nog een reis, naar Engeland dit keer. En wat ze daar te horen krijgen … Gilles Boeuf en Marie Boeuf scheppen in dit boek een fantasierijke versie van een familieverhaal over hun grootmoeder en haar jeugd in Rusland. In een aantal kaders wordt achtergrondinformatie gegeven over onderwerpen die in het boek voorkomen. Dit zorgt voor een mooie afwisseling en verdieping van het spannende verhaal. Janneke van der Velden gaf beeld en kleur aan de avonturen, waardoor het boek ook een lust voor het oog is geworden.
Verder lezen

functie-elders uit Gramsbergen

zakelijk
Graag geven wij onze boeken een "nieuwe kans" op een "functie elders". Na bestelling ontvangt u z.s.m van ons een bevestiging met betaalgegevens. Na betaling wordt het boek z.s.m verzonden. Geen bericht ontvangen ? Controleer dan aub uw spam. Soms komt het voor dat een boek reeds verkocht is via een ander verkoopkanaal of op een boekenmarkt. Bij voorbaat onze excuses voor dit ongemak.
Ons complete aanbod vindt u door door rechtsboven (zoeken) de naam functie-elders in te vullen. Meerdere boeken tegelijk in één koop verzacht -enigszins- de financiële pijn van de verzendkosten
Ongezien een boek verkopen is een zaak van wederzijds vertrouwen. Ons streven is dat vertrouwen waar te maken !
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij functie-elders

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met functie-elders
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Hebbuz boeken
    Kamer van Koophandel nummer: 82204772

  • Na uw bestelling ontvangen u en functie-elders een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van functie-elders vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • functie-elders kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.