Jong, W. de - Technologie voor elektronici 3 eca + los bijbehor

Schrijver:
Titel: Technologie voor elektronici 3 eca + los bijbehorend opgavenboekje
ISBN: 9789011003484
Taal: Nederlands
Uitgever: Educaboek/Stam Technische boeken 1e druk 1984 9011003489 9789011003484
Bijzonderheden: geb. paperback 556pp in zeer goede staat, afb. in zw/wit
Prijs: € 24,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Geschreven voor het laatste jaar MTS afdeling elektrotechniek studierichting elektronika, vormt dit deel de afsluiting van deze technologieserie. Deze serie geeft inzicht in de vaak diverse methoden van samenstelling en opbouw en daarmee samenhangend mogelijke toepassingen en inzetbaarheid van allerlei componenten die in elektronische schakelingen gebruikt worden. Dit deel behandelt o.a. condensatoren, thermoelektrische materialen, opto-elektronika, piezo elektriciteit en transmissie-lijnen. Stuk voor stuk onderwerpen waar veel over te vertellen is en dat wordt dan ook grondig en zeker duidelijk gedaan. Vooral het hoofdstuk opto-elektronika verdient lof omdat up-dating hiervan niet eenvoudig is. Voor oudere elektronici is het als opfrisser en naslagwerk zeker aanbevelenswaardig. Voor een leek niet zo interessant omdat een opleiding MTS toch wel verwacht wordt van de lezer. Het opgaveboekje bevat ook de antwoorden.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jong, W. de - Technologie voor elektronici 3 eca + los bijbehorend opgavenboekje

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.