Gaskin, Ina May - Spirituele verloskunde

Schrijver:
Titel: Spirituele verloskunde
ISBN: 9789020250480
Taal: Nederlands
Uitgever: Ankh-Hermes
Bijzonderheden: 1981 / softcover / 335 pag. / 663 gram / gelezen en in redelijk goede staat; wel vlekken op cover (zie foto's) en Franse pagina is verwijderd voorin.
Prijs: € 15,00
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit boek handelt over bevallingen en zwangerschap. Een twintigtal geboortes wordt beschreven. De daarbij assisterende vroedvrouwen maken deel uit van een woongemeenschap, waar ook de auteur leeft en werkt als vroedvrouw. Deze vroedvrouwen menen dat de bevalling een spirituele, heilige gebeurtenis is, en dit beseffen en ervaren, bevordert de goede gang van zaken tijdens een bevalling. Het tweede deel van het boek geeft uitvoerige informatie over de zwangerschap volgens de volgende vier deelgebieden: anatomie van de moeder, embryologie, behandeling van de zwangere vrouw en de verschillende fasen tijdens de bevalling. Dit goed leesbare boek kan als aanvullende informatie nuttig zijn voor vroedvrouwen en biedt verder interessante informatie voor de zwangere vrouw en andere geïnteresseerden. Door de uitgebreide index kunnen speciale onderwerpen los van het geheel gelezen worden.
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie. Posttarieven 2021: Verzendkosten NEDERLAND: Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht: - 100 tot 350 gram: € 3,84 - 350 gram tot 2 kilo: € 4,50 Pakketpost via postnl: € 7,25 (tot 10 kilo) Verzendkosten BELGIË/DUITSLAND: - 2 kilo € 9,30 Met Track&Trace tot 2 kilo: € 13,00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Gaskin, Ina May - Spirituele verloskunde Gaskin, Ina May - Spirituele verloskunde Gaskin, Ina May - Spirituele verloskunde

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Holistiek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Holistiek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.