Lierde, Bart van - Een sprong naar de hemel.

Schrijver:
Titel: Een sprong naar de hemel.
ISBN: 9789055156948
Taal: Nederlands
Uitgever: Van Gennep Amsterdam
Bijzonderheden: 2006, paperback, 432pp
Prijs: € 7,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Muzikale rivaliteit, seksuele passie en perversie zijn de ingrediënten van deze met veel vaart geschreven historische roman over een muzikale familie in het negentiende-eeuwse Europa. Voor Hector, Felix en Fanny, de drie hoogbegaafde kinderen uit het gezin, lijkt een veelbelovende muzikale carrière weggelegd. Door geldgebrek kan maar een van hen gaan studeren. De keuze valt op Felix, de lieveling van moeder die zich in Leipzig gaat bekwamen. Hector - die de voorkeur van vader geniet - trekt naar Parijs, waar hij op eigen kracht een vernieuwende compositiestijl ontwikkelt. Omdat muziek voor een meisje niet meer dan een sieraad mag zijn, blijft Fanny noodgedwongen in Hamburg, maar componeert heimelijk werken die ze laat uitgeven onder de naam van haar pianoleraar.
Deze muzikale strijd om de gunst van hun ouders krijgt fysieke proporties wanneer de kinderen weer bij elkaar komen. Felix misbruikt zijn zus, begint een verhouding met zijn moeder en steelt de muzikale ideeën van zijn broer. Fanny verleidt Hector en spoort hem aan wraak te nemen door hun vader in te lichten. Deze broeierige sfeer kan alleen maar leiden tot een schokkende ontknoping.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

Logo De boekenzolder

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.